Show menu
Hide Menu

Puutalot ja -elementit

Toimitamme puuelementit rivi-, pari- ja omakotitaloista aina useamman kohteen alueiksi saakka. Monipuolisista runko- ja verhousvaihtoehdoista syntyy juuri toiveidesi mukainen toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

SUUNNITELMASTA
VALMIIKSI KOHTEEKSI

Ymmärrämme alustavia suunnitelmia yhtä luontevasti kuin valmiita rakennuspiirrustuksiakin. Suunnittelupöydällä ideasi jäsentyvät oivaltaviksi pohjaratkaisuiksi ja tyyllikkäiksi kohteiksi nykyaikaista ja toimintavarmaa talotekniikkaa unohtamatta. Tämän lisäksi tunnemme rakennustyömaat kuin oman tehtaamme ja kykenemme siksi ottamaan työmaatyöskentelyn realiteetit huomioon niin suunnittelu- kuin tuotantovaiheessakin. Ammattimainen yhteistyö rakentajien ja urakoitsijoiden kanssa takaa sen, että lopputuloksena syntyy puutalo, joka kestää niin aikaa kuin arkeakin.


TURVALLISUUDESTA JA
LAADUSTA TINKIMÄTTÄ

Puuelementeistä rakentaminen on nykyaikainen ja kustannustehokas toteutustapa, joka mahdollistaa tyylikkään ja energiatehokkaan lopputuloksen tilanteessa kuin tilanteessa. Sekä pohjaratkaisu että ulkoverhoilu ovat mukautettavissa tapauskohtaisesti vastamaan toiveitasi turvallisuudesta ja laadusta tinkimättä. Toimituksemme sisältyy kantavien rakenteiden lujuuslaskelmat sekä elementtien että kattoristikoiden osalta. Ulkoseinän rakenteet suunnitellaan täyttäämään määräykset ja rungot rakennetaan CE-merkistystä, lujuuslajitellusta kuusesta.


AMMATTITAIDOLLA
VIIMEISTELTY

Ulkoverhoiluvaihtoehtoja on useita: vaakapanelointi, pystypanelointi, pysty-vaaka-pystypanelointi sekä lomalaudoitus. Ulkoverhous on myös mahdollista tilata valmiiksi maalattuna. Paneelit tilataan homeenestokäsiteltynä sekä pohja- ja pintamaalattuna minkä jälkeen maalaamme ne valmiiksi tehtaallaamme. Ulkoverhoukseksi on mahdollista valita myös rapattu pinnoite. Ulko-, sisä- ja väliseinäelementteihin on myös mahdollista asentaa sähkörasiat ja putkitukset valmiiksi toimittamiesi piirustusten mukaan. Rasiat ja putkitukset voidaan asentaa joko elementin sisä- tai ulkopuolelle.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lähetä tarjouspyyntösi suoraan oheisella lomakkeella.

Pyydä tarjous

MITEN VOIMME AUTTAA?

Ota yhteyttä – henkilökuntamme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

circle-icon-phone.png

Puhelin
02 573 0300
Soita

circle-icon-email.png

Sähköposti
talotehdas@hietakulma.fi
Lähetä postia

circle-icon-place.png

Hietakulma Oy
Koskenojankatu 11
38700 Kankaanpää